Ne(-)am trezit

Ne pasă, avem voce și împreună #rezistăm!

Rezistăm până când OUG 13 nu mai există!

Rezistăm până când avem asigurări că nu vor încerca din nou! Atâta timp cât Guvernul și alianța PSD – ALDE continuă să mintă despre prevederile OUG 13 în spațiul public, ei nu au asimilat „NU”-ul bine întemeiat al protestatarilor. Se impun demisii și asigurări că aceleași reduceri nejustificate de pedepse penale și decriminalizări de infracțiuni nu se vor regăsi și în alte inițiative legislative.

Rezistăm până avem în funcțiile cele mai importante ale statului o clasă politică integră, care respectă democrația și dreptul la exprimare, care legiferează și guvernează în interes public și în mod transparent, în limitele legii și ale statului de drept. Niciun procentaj electoral nu legitimează minciuna, imoralitatea și abuzul de putere în interes personal!

Rezistăm până când avem o clasă politică responsabilă și matură, care înțelege că denaturarea adevărului și lipsa de transparență, decredibilizarea justiției, a societății civile și periclitarea parteneriatelor externe ale României și a investițiilor pe care companiile străine le fac în România nu sunt arme politice legitime. Este insultător și inacceptabil să facă în spațiul public declarații  iresponsabile, să lanseze teorii conspiraționiste  și contramanifestații pentru a-și justifica persistența în minciună! Este inacceptabil să intimideze protestatarii și să mintă în legătură cu motivele acestora.

Se impun demisiile Președintelui Senatului Călin Popescu Tăriceanu, Președintelui Camerei Deputaților Liviu Dragnea, Ministrului muncii și justiției sociale Olguța Vasilescu, Ministrului de interne Carmen Daniela Dan și a Ministrului de Externe Teodor Meleșcanu.Ar fi justificate și demisiile președinților senatorilor și deputaților juriști, Șerban Nicoale și Eugen Nicolicea, care au mințit în legătură cu un lucru atât de verificabil precum procesul decizional cu privire la adoptarea ordonanțelor, care este stabilit prin Constituție.

Protestăm până Victor Ponta, care minte când pretinde că spune adevărul,  înțelege că el nu este o alternativă!

Până când ei înțeleg că o remaniere în care niciunul din responsabilii OUG 13 nu este demis este o păcăleală pe care noi o vedem!

Și protestăm până înțeleg și suporterii guvernului că acest guvern i-a mințit și trădat, dar că respectăm rezultatul alegerilor, dar că în forma actuală guvernul nu prezintă încredere.

Înainte de 31 ianuarie

Noaptea ca hoții!

Luptați, copiilor! Copii nevinovați, viitorul vostru este în mâinile lor!

Moment de dans 

5  Februarie, Tudor Chirilă: „Piața Victoriei, acum!”

Studenții merg gratis la protest

S-au aprins luminile în Piața Victoriei

Tricolorul